kakav završetak

[VIDEO] Što se ovdje dogodilo? Borilački svijet bruji o najboljem nokautu godine, a nesretna borkinja zaspala je na nogama

29.08.2021 u 08:27

Bionic
Reading

Invicta promocija održala je svoju 44. priredbu, a u glavnoj borbi sastala su se bivša Bellatorova borkinja, Emily Ducote, ujedno prvakinja slamka kategorije u ovoj promociji i Danielle Taylor, svojevremeno vrlo perspektivna UFC-ova borkinja

Samim imenima nije to neka jaka borba, koja samo potvrđuje koliko je i Invicta pala otkako su napustili Fight Pass servis, ali na kraju je itekako vrijedna spomena zbog načina na koji je završila, piše Fight Site.

Ducote je nakon borbe zadržala titulu prvakinje, upisavši svoju prvu obranu. Ujedno je došla do svog drugog nokauta u karijeri i to na kakav način.

Nakon nešto manje od tri minute prve runde, svoju je protivnicu pogodila desnim krošeom, u trenutku je zaledivši na nogama. Sudac nažalost po Taylor nije na vrijeme prepoznao što se dogodilo pa nije reagirao prije nego je Ducote odlučila borbu završiti high kickom, kojim je samo već uspavanu protivnicu poslala u horizontalni položaj.

Nokaut je odmah prozvan kandidatom za najbolji u ovoj godini, a po pitanju ženskih borbi i jednim od najboljih ikad. Ne čudi nas to, uistinu je impresivan.