OVO SVI ČEKAMO

Mick Schumacher progovorio o slavnom ocu Michaelu te poručio cijelom svijetu: Bit će to vrlo emotivno za mnoge ljude

29.08.2021 u 07:59

Bionic
Reading

S nestrpljenjem se iščekuje dokumentarac 'Schumacher' o slavnom sedmerostrukom prvaku Michaelu, a sada je o tome progovorio njegov sin Mick koji je ove sezone debitirao u Formuli 1

Nadolazeći dokumenatarc trebao bi biti prikazan na Netflixu 5. rujna, a privlači veliku pozornost, jer se o legendarnom njemačkom vozaču zadnjih gotovo osam godina ništa ne zna.

Podsjećamo, sedmerostruki prvak krajem 2013. godine doživio je tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama, glavom je udario u kamen i doživio teške ozljede mozga. Svjetska javnost nije upoznata s njegovim stanjem, jer ga je obitelj željela zaštiti te ga je izolirala od medija, fanova i svih drugih osoba s kojima je nekada naslavniji Schumacher bio u kontaktu.

Svi koji su pratili njegovu veliku karijeru, nadaju se kako će u dokumentarcu dobiti bilo kakvu istinitu informaciju o oporavku, jer nagađanja raznih liječnika ne bude optimizam.

O dokumentarcu je progovorio i Mick Schumacher koji je ove sezone debitirao u Formuli 1, 30 godina poslije oca...

'Mislim da će to biti vrlo emotivan dokumentarac za mnoge ljude. Najbolje što bih mogao reći je da ga svi pogledaju, samo pogledaju i sami to dožive jer ne želim, recimo, previše otkriti i pokvariti doživljaj', izjavio je Mick.