KAOS U MOSTARU

[VIDEO] Sramota na utakmici nogometnog prvenstva BiH, a ono što su poslije napravili sucima može se okarakterizirati kao pokušaj ubojstva

22.09.2021 u 08:29

Bionic
Reading

Utakmica 10. kola nogometnog prvenstva BiH između Veleža i Borca iz Banje Luke prekinuta je u 82. minuti zbog ulaska domaćih navijača u teren

Gosti su u Mostaru imali prednost 2:0 zahvaljujući golovima Stojana Vranješa (37., 81.), ali odmah nakon drugog pogotka na travnjak su provalili domaći simpatizeri te su se htjeli obračunati sa sucima i nogometašima Borca.

Sucu Sabriji Topaloviću iz Zenice nije preostalo ništa drugo nego prekinuti utakmicu, pa će Borac za zelenim stolom dobiti susret rezultatom 3:0, a Velež će sigurno biti dodatno kažnjen.

Pokušaj napada na goste i suce pogledajte OVDJE.

No bilo je i trećeg poluvremena. Kod Jablanice je u tunelu napadnuto vozilo u kojem su bili suci. Neki od njih su povrijeđeni dok je automobil u potpunosti izgorio unatoč intervenciji vatrogasaca.

Taj huliganski čin lako se može okarakterizirati i kao pokušaj ubojstva pa će biti puno posla, ne samo za Disciplinsku komisiju NSBiH, nego i policiju.

'U utorak navečer, oko 23.45 sati, u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982.), S.T. (1983.) i A.A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše tjelesne ozljede zadobila je osoba A.A., kojoj je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobjegli u vozilu marke Golf', priopćili su iz policije.