ZAŠTO TAKO?

[VIDEO] Roy Keane pred kamerom poručio treneru Manchester Uniteda: Nakon ovoga daj ostavku, odmah večeras!

27.02.2023 u 20:34

Bionic
Reading

Manchester United je na Wembleyju u finalu Liga kupa pobijedio Newcastle 2:0 i osvojio svoj prvi trofej nakon šest godina, a trener Erik ten Hag se rasplesao

Susret je bio odučen u razdoblju od samo šest minuta u drugom dijelu prvog poluvremena kada su 'Crveni vragovi' postigli oba pogotka. Prvo je Casemiro (33) zatresao mrežu 'Svraka' glavom nakon ubačaja Shawa iz slobodnog udarca, da bi se šest minuta potom udarac Rashforda odbio od noge Botmana (39-ag), kojemu je pripisan autogol, te prevario Kariusa na vratima.

Nakon utakmice presretni trener ManU-a zaplesao je sa svojim zvijezdama Antonyjem i Lisandrom Martinezom što je oduševilo brojne navijače 'Crvenih vragova', ali njegovo veselje zbog osvajanja tamo nekog 'običnog' Liga kupa nije dobro sjelo slavnim osobama.

Tako je popularni televizijski voditelj Piers Morgan, inače navijač Arsenala, kritizirao njegov ples: ' Ne mogu vjerovati da gledam trenera i igrače Manchestera kako plešu od sreće nakon osvajanja Carabao kupa... tako neugodno.'

Liga kup baš i nije na cijeni u Engleskoj pa ima i nepisano pravilo da se trener pobjedničke momčadi ne bi ni trebao veseliti zbog osvajanja takvog trofeja.

  • +7
Manchester United - Newcastle, League kup, Liga kup, 26.2.2023. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

No osim Morgana ples Ten Haga komentirao je i legendarni veznjak Manchestera Roy Keane koji je pred kamerom na duhovit i pomalo provokativan način samo dobacio treneru:

'Trebao bi dati ostavku nakon toga! Večeras bi trebao dati ostavku!'