uvjerite se sami

[VIDEO] Provjerili smo je li opravdana burna reakcija igrača Dinama Josipa Drmića na sebičnost Mislava Oršića

19.09.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama uspješno su apsolvirali posljednju prvenstvenu obvezu prije reprezentativne stanke. U Kranjčevićevoj su svladali Lukomotivu 2:1, ali su pred kraj dvoboja strahovali za pobjedu. A imali su prije završnice priliku riješiti se strahovanja

Dinamo je poveo golom Arijana Ademija već na startu utakmice, ali veselje gostiju trajalo je tek pet minuta jer je Sandro Kulenović u 13. minuti izjednačio na 1:1. Već u drugoj minuti nastavka Dinamo je ponovo poveo. Tek što je ušao u igru Bruno Petković je pogodio prekrasnim udarcem s 20-ak metara.

Dinamo je u 72. minuti mogao riješiti pitanje pobjednika i povećati prednost na dva gola razlike. Naime nakon nespretne intervencije domaće obrane lopta je došla do Mislava Oršića, koji je krenuo sam na golmana Nikolu Čavlinu. No ovaj mu je zaustavio udarac.

S desne strane slobodan je bio Josip Drmić koji je, kada je Oršić promašio, lupio dlanovima o travnjak te legao na njega, vjerojatno razočaran što mu Oršić nije dodao.

Iako se u prvi tren činilo da je Drmić u zaleđu, pregledavanjem snimke jasno je da je igrač Lokomotive, u trenutku Oršićevog udarca, bio najbliži Čavlini te da je Drmić bio u dozvoljenoj situaciji (pogledajte u sažetku na 6.06).

Zato je i razumljiva Drmićeva reakcija, jer bio je u tom trenutku u boljoj poziciji od Oršića, a i već više od tri tjedna nije zabio gol, još od utakmice protiv Bodo/Glimta. Očito ih se i on zaželio.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore