DANIJEL JUSUP

[VIDEO] Pogledajte trenutak kada je hrvatski trener demonstrativno napustio presicu u Podgorici. Njegove riječi će odjeknuti

10.01.2023 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon jučerašnjeg gostujućeg poraza u ABA ligi od podgoričkog Studentskog centra 100:101 vrlo kratko izlaganje na konferenciji za medije imao je trener Zadra Danijel Jusup. Unatoč činjenici da su Zadrani izgubili čak 18 lopti, i u regularnom dijelu utakmice i u produžetku imali su napade za pobjedu

Uz čestitke domaćinima na pobjedi, Jusup je u nikad kraćem javnom nastupu rekao:

'Mislim da smo i mi zaslužili pobjedu. Iskreno, neke stvari na ovoj utakmici mi se nisu svidjele, ali to neću sada komentirati jer ne smijem. Daljnjih komentara nemam', rekao je trener Zadra te se ustao i demonstrativno napustio konferenciju.

Kako je komentiranje suđenja zabranjeno i kažnjivo posve je izvjesno kako je Jusup aludirao na sudačke odluke koje su Zadrane gurnule prema porazu.

Možda dva najupečatljivija trenutka su koš Luke Božića pod prekršajem za koji nije dobio dodatno bacanje, što je moglo riješiti pitanje pobjednika unutar 40 minuta igre te peta osobna Marka Ramljaka kojeg su dosuđeni prekršaji potpuno izbacili iz ritma utakmice.

Zadrani nakon 14 odigranih kola imaju po 7 pobjeda i poraza, a na jednu loptu izgubili su nekoliko utakmica poput ove te domaćih susreta protiv Budućnosti i Splita. Ovo je treći poraz Zadra u nizu, a priliku za popravni imat će u 15. kolu kada na Višnjik stiže Mornar iz Bara.

Standings provided by Sofascore