SPORTAŠ GODINE

[VIDEO] Pogledajte kako izgleda slomljena ruka nesalomljivog Mate Pavića. Devet setova je odigrao s ovakvom ozljedom. Znate li koliko je servisa izgubio?

10.07.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Što je Mate Pavić napravio, to nije zabilježeno u povijesti Wimbledona, tenisa i sporta!!! Devet setova je odigrao sa slomljenom rukom i pri tome nije izgubio niti jedan servis...

Mate Pavić i Nikola Mektić ipak nisu uspjeli drugu godinu u nizu osvojiti Wimbledon. U finalu muških parova poraženi su nakon pet setova od Australaca Matthewa Ebdena i Maxa Purcella 3-2 sa 7-6 (5), 6-7 (3), 4-6, 6-4, 7-6 (2).

Pavić je devet setova, četiri u polufinalu i pet u finalu, odigrao sa slomljenom rukom.

Finale Wimbledona 2022: Mate Pavić i Nikola Mektić Izvor: Profimedia / Autor: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

'Dogodilo se to u prvom setu polufinala, fraktura kosti. Bilo je jako teško igrati s tom ozljedom dva meča. Eto, bili smo jako blizu i ovo je frustrirajuće. Nisam bio na 100 posto, no oni su zaslužili pobijediti. Dobili su nekoliko mečeva preokretima, a mi možemo biti ponosni kako smo odigrali zadnja dva meča', iskreno je rekao Pavić koji u tih devet setova nije niti jednom izgubio svoj servis.

A kako je izgledala njegova ruka zabilježeno je u izravnom prijenosu na SportKlub televiziji dok je davao izjavu nakon meča.

Video pogledajte OVDJE.