top 5 golova 26. kola HT PRve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom najbolje poteze s domaćih terena; o golčini Laszla Kleinheislera će se još dugo pričati

24.03.2021 u 06:32

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 26. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 26. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige. U pet odigranih utakmica palo je osam golova, a mi smo i ovoga puta za vas izdvojili naboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Osijek je pobijedio Lokomotivu s 2:0, Slaven Belupo i Istra 1961 su podijelili bodove u 1:1 remiju, dok je Hajduk s minimalnih 1:0 slavio na Poljudu protiv Šibenika. Rijeka je s 2:0 pobijedila Varaždin, a kolo je zaključio Dinamo pobjedom od 1:0 nad Goricom.

Dinamo je prvi sa 60 bodova iz 25 utakmica, dok je Osijek drugi s dva boda manje i utakmicom više. Slijedi Gorica koja je iz 26 utakmica osvojila 48 bodoa, pa Rijeka s 39 bodova iz 26 utakmica. Na petom mjestu je Hajduk koji je u 24 utakmice osvojio 36 bodova a šesti je Šibenik s 26 bodova iz 26 utakmica. Slaven Belupo drži sedmu poziciju sa 24 boda iz 25 utakmica, a osma je Istra 1961 s 24 bodova iz 26 utakmica. Na devetom mjestu je Varaždin s 22 boda iz 26 utakmica, a zadnja je Lokomotiva s 20 bodova iz 26 utakmica.

Tablica je nepotpuna jer se zbog pandemije i europskih utakmica nekih klubova nisu odigrale sve utakmice. I u 26. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.