imamo i momčad kola

[VIDEO] Ovo su najljepši golovi 9. kola SuperSport HNL-a; Teklić za nastavak euforije u Varaždinu, Hajduku presudio hajdukovac

12.09.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Prva četvrtina prvenstva u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi je iza nas. Pogled na tablicu mimo je svih očekivanja. Jer iza Dinama, na drugom, odnosno trećem mjestu su Varaždin i Slaven Belupo.

Nakon Dinamo pobjede nad Chelseajem, kada se momčad sasvim sigurno psihički ispraznila, bilo je pitanje kako će Modrić proći u Gorici. I uspio je trener Ante Čačić pronaći dobitnu kombinaciju, jer Mislav Oršić zabio je u sudačkoj nadoknadi za minimalnu pobjedu.

No, ta pobjeda nije nikakvo iznenađenje, kada se zna širina Dinamovog kadra.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ali zato je iznenađenje pobjeda Varaždina, koji se ove sezone opet vratio u društvo najboljih. A svi su mu predviđali borbu za ostanak.

Sada pak Varaždin izgleda vrlo ozbiljno, a nakon treće uzastopne pobjede, skočio je na drugo mjesto prvenstvene tablice. Junak 2:1 pobjede nad Lokomotivom u Zagrebu bio je Tonio Teklić. Doduše, nije puno nedostajalo da postane tragičar, jer je u prvom poluvremenu, nakon što je ishodio kazneni udarac - isti odlučio izvesti sâm, ali ga je promašio.

No, u nastavku je prvo prekrasnim golom u 51. minuti donio prednost svojoj momčadi, da bi u sudačkoj nadoknadi realizirao novi kazneni udarac za pobjedu Varaždina.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Na dvoboju Šibenika i Hajduka vidjeli smo dva lijepa gola, s time da goste iz Splita sigurno nije 'razveselio' gol Ivana Dolčeka, igrača kojeg je Hajduk svojevremeno doveo u svoje dvorište, ali ga i proslijedio na 'dodatnu izobrazbu'.

Prije Dolčeka, zabio je Jan Mlakar.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ivan Dolček zabio je pogodak u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Pregled najljepših golova ovog kola zaključit ćemo pogotkom Mije Caktaša i pobjedi 3:0 Osijeka nad Rijekom.

Caktaš je zabio dva gola, a posebno lijep je bio onaj u 63. minuti za konačni rezultat.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

fotka SofaScore, momčad kola

Standings provided by SofaScore LiveScore