prijateljska u kölnu

[VIDEO] Ne znamo što je ljepše i lucidnije; Rebićeva asistencija petom ili Giroudov pogodak?

17.07.2022 u 07:29

Bionic
Reading

Klubovi iz Liga petice još su uvijek u pripremama za novu sezonu, koja u njemačkoj Bundesligi počinje tijekom prvog vikenda u kolovozu, dok talijanska Serie A počinje tjedan dana kasnije

Aktualni talijanski prvak, AC Milan i njegov trener Stefano Pioli uigrava sastav za sezonu u kojoj Crveno-crni brane naslov prvaka.

Zasad je momčad ostala uglavnom kompletna. Od važnijih igrača otišli su Franck Kessié, Alessio Romagnoli i Samu Castillejo, dok se Piolijevoj momčadi priključio Divock Origi. Otkupljen i ugovor Alessandra Florenzija.

Naravno, nakon rehabilitacije očekuje se i povratak Zlatana Ibrahimovića, a čini se kako bi trener puno mogao dobiti i od našeg Ante Rebića.

Podsjetimo, Rebić, koji je nakon javnog istupa ispao iz Dalićevog sastava, u prošloj sezoni igrao je u 24 prvenstvene utakmice, ali u samo njih šest je bio starter. I zabio je i samo dva gola. Za razliku od prethodnih, kada je imao dvostruko veću minutažu, a zabijao po 11 golova. Dakle, zna i može.

Sada se čini da i hoće. Jer dobio je i kapetansku vrpcu, a potez, odnosno asistencija petom u dvoboju protiv Kölna, to jasno potvrđuju.

Nakon njegovog dodavanja, prvi gol od svoja dva u ogledu protiv Kölna i pobjedi 2:1 zabio je Olivier Giroud. I oba su poteza oduševila ljepotom i lucidnošću te ih možete vidjeti OVDJE.