CT pretrage glave

[VIDEO] Nakon pada na glavu koji je šokirao košarkaški svijet stigli su nalazi hrvatskog reprezentativca Krune Simona

07.02.2022 u 08:03

Bionic
Reading

Krunoslav Simon doživio je na utakmici svog Anadolu Efesa protiv Galatasarayja težak pad nakon čega je hitno prevezen u bolnicu na CT pretrage glave

Krunoslav Simon doživio je na utakmici svog Anadolu Efesa protiv Galatasarayja težak pad nakon čega je hitno prevezen u bolnicu na CT pretrage glave.

U samoj završnici dvoboja, u zadnjoj minuti, Kruno Simon je prilikom jedne akcije bolno tresnuo o parket nakon čega je liječnička služba utrčala na teren i pružila mu pomoć.

Ponajbolji igrač Efesa u toj je akciji pokušao blokirati suparničkog igrača koji ga je isfintirao pa je Simon preko njega zaplivao zrakom ze sljepoočnicom i ramenom udario o parket. U početku je izgledao mamurno, no bio je u stanju sam ustati, a u svlačionicu je otišao uz pomoć fizioterapeuta i s ledom na sljepoočnici. Zbog kvrge na glavi odveden je u bolnicu na CT pretrage.

Na svu sreću, kako doznaje Sport Klub, Simon je dobio uredan nalaz, a nalazi su pokazali da je sve u redu.

Inače, Efes je dobio utakmicu rezultatom 103:91 uz veliki doprinos hrvatskog reprezentativca koji je postigao 14 poena uz devet skokova i dvije asistencije.

Simonov pad možete pogledati OVDJE.