turci se raspisali

[VIDEO] Mijo Caktaš iz druge momčadi Hajduka stigao nadomak najvećeg turskog kluba; sve je spremno za veliki transfer, ali...

16.03.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Donedavni kapetan Hajduka, 28-godišnji Mijo Caktaš, već dvadesetak dana nije član prve momčadi 'bilih', jer nije pristao na potpisivanje novog, smanjenog ugovora. I za kaznu je degradiran u drugu momčad Hajduka...

Mijo Caktaš prošle je sezone u 32 prvenstvene utakmice zabio 20 golova, te bio prva 'violina' splitskog kluba.

I ove sezone, do kraja siječnja, bio je najbolji igrač momčadi, ali nije želio pristati na potpisivanje novog ugovora, prema kojem bi mu i primanja bila manja, pa su u klubu odlučili primijeniti 'disciplinsku' mjeru i poslali su Caktaša u drugu momčad.

Ipak, njegovo znanje nije ostalo nezamijećeno, pa su se, prema pisanju turskih medija, za njegove usluge zainteresirali u Galatasarayu.

Istina, turski se izvor poziva na hrvatske medije, a hrvatski na turske, pa je teško odgonetnuti iz čijih je krugova vijest uopće izašla pred oči javnosti. I temelji li se na stvarnim informacijama, ili se samo pokušava Caktašu dići cijena.

U svakom slučaju, Milliyet piše da se o Caktašu u Galatasarayu intenzivno razmišlja nakon što je klub napustio marokanski reprezentativac Younès Belhanda. Očito je sve spremno za veliki transfer, ali još treba pričekati rasplet.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

TOP 5 GOLOVA 25. KOLA HT PRVE LIGE Izvor: Wochit / Autor: tportal / Areansport