OGLASIO SE NA TWITTERU

[VIDEO] Malo tko se tome nadao! Nakon teške prometne nesreće jedan od najvećih sportaša današnjice donio je veliku životnu odluku

22.11.2021 u 08:32

Bionic
Reading

Jedan od najboljih golfera svih vremena Amerikanac Tiger Woods objavio je na društvenim mrežama video na kojem trenira na igralištu za golf devet mjeseci nakon teške prometne nesreće koju je doživio u veljači

Woodsova budućnost u profesionalnom golfu je nakon nesreće bila neizvjesna, no 45-godišnji Woods je ovom porukom dao naznačiti kako se ne namjerava umiroviti.

'Dobro napredujem', napisao je Woods uz snimku, prvu službenu najavu njegovog oporavka od travnja, na kojoj se vidi kako vježba na terenu s kompresijskim zavojem na desnoj nozi, koju je teško ozlijedio u nesreći.

Woods je doživio prometnu nesreću 23. veljače u mjestu Ranchos Palos Verdes kraj Los Angelesa, kada je zbog neprilagođene brzine izletio s ceste i sudario se sa stablom.

Vozio je između 130 i 140 km/h na mjestu gdje je ograničenje od 70 km/h, a u nesreći je teško ozlijedio desnu nogu.

Njegov prijatelj, također američki golfer Justin Thomas, nedavno je izjavio u podcastu da će se 'Woods pokušati vratiti na put stare slave'.

'Znam da će se pokušati vratiti. Ali ako ne uspije podići igru ​​na dovoljno visoku razinu, mislim da više neće igrati', rekao je Thomas.