Šok za Real Madrid

[VIDEO] Luka Modrić se na treningu ulovio za leđa; suigrači skočili i odmah pozvali liječnike koji su ga hitno odveli s terena

21.04.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Luka Modrić se ozlijedio na treningu i sigurno propušta utakmicu s Cadizom

Real Madrid se našao u središtu pozornosti jer, na čelu sa svojim predsjednikom Florentinom Perezom, predvodi buntovnike koji žele silom organizirati Superligu i na njoj zaraditi milijarde eura. U pozadini cijele priče Zinedine Zidane i njegova ekipa i dalje treniraju i spremaju se za gostovanje u Cadizu u sklopu 31. kola španjolske La Lige.

Loša vijest za Real i Zidanea je da se na treningu ozlijedio Luka Modrić koji neće moći igrati protiv Cadiza. Zidane već od ranije ne može računati na Sergija Ramosa, Lucasa Vazqueza, Tonija Kroosa, Federica Valverdea i Edena Hazarda pa je nova ozljeda u ekipi veliki razlog za brigu, posebno kada je riječ o Luki Modriću.

Modrić se ozlijedio na treningu i to tijekom zagrijavanja. U jednom trenutku hrvatski se kapetan samo ulovio za leđa i maknuo sa strane, a Marcelo je odmah priskočio u pomoć i pozvao liječničku službu. Modrića su odveli s treninga, a još nije poznato koliko je teška njegova ozljeda.

U svakom slučaju, jasno je da propušta susret s Cadizom u kojem će Zidane morati skrpati ekipu. Dobra vijest za Francuza je da se vraćaju Varane, Carvajal, Nacho i Casemiro pa će ipak moći nekako sastaviti momčad za ovaj susret.