milijun lajkova

[VIDEO] Luka Modrić oglasio se nakon veličanstvene pobjede i zaludio navijače Reala: Ljudi, pa što je ovo?!

05.05.2022 u 09:24

Bionic
Reading

Real Madrid je velikim preokretom nakon produžetka svladao Manchester City 3:1 i izborio plasman u finale Lige prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić na terenu je za 'kraljeve' bio do 75. minute susreta, a nakon pobjede se oglasio na društvenim mrežama

Bila je to još jedna u nizu povijesnih utakmica, finale prije finala u kojem jedna od velikih momčadi mora priznati poraz. Sve do 90. minute utakmice činilo se da će Real biti taj... A onda se ukazao Rodrygo i u razmaku od minute zabio dva gola! Kakav preokret! Posao je u produžetku na Santiago Bernabeu dovršio Karim Benzema golom iz penala u 95. minuti.

Taj je veličanstveni preokret kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić gledao s klupe Reala jer ga je trener Carlo Ancelotti iz igre izvadio u 75. minuti. No, zato je briljirao na društvenim mrežama, njegove objave nakon utakmice 'ubrale' su milijune lajkova.

  • +41
Real Madrid - Manchester City, polufinale Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ali, što je ovo?!', napisao je kratko Luka Modrić na Twitteru odmah nakon utakmice. Slavlje igrača Reala i navijača na Santiago Bernabeu još je trajalo, a naš je kapetan zaludio pratitelje.

Nešto kasnije stigla je i objava na Instagramu. I tu je 'proključalo'.

'Ovo je Real Madrid. Ne pokušavajte razumjeti', napisao je Luka uz fotografiju slavlja iz svlačionice Reala.

A kako je sve to izgledalo? Baš pobjednički.

>> VIDEO PROSLAVE U SVLAČIONICI REALA POGLEDAJTE OVDJE

Da, bila je tolika ludnica da Modrića u proslavi nije omela ni intervencija klupskog fizioterapeuta koji mu je u tim trenucima masirao list noge. No, Luka je bez obzira na sve s osmijehom na licu pjevao i sa suigračima proslavljao plasman u novi finale Lige prvaka.