NOGOMETNI GENIJALAC

[VIDEO] Legendarni Ćiro Blažević u jednoj rečenici rekao najveću istinu o Luki Modriću: Veća je faca nego...

27.10.2022 u 21:29

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 31. listopada, na Prvom programu HRT bit će premijerno prikazan dokumentarni film o Miroslavu Ćiri Blaževiću 'Varoški Amarcord - Ćirina kronika'.

Legendarni hrvatski trener, osvajač bronce 1998. u Francuskoj, prilikom posjeta HRT-u je odgovorio na nekoliko pitanja vezanih uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju i nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru.

'Momentalno je hrvatska nogometna reprezentacija vicešampion svijeta, to je jedna hipoteka koju će Dalić znati braniti. Tako da je za očekivati još jedanput da hrvatska reprezentacija očituje svoju nadarenost i potvrdi već afirmiranu nogometnu naciju kao što je Hrvatska.'

Još jednom je imao samo riječi hvale za izbornika Zlatka Dalića kojeg je uvijek podržavao: 'Nisam bez razloga, utvaram si da sam dosta dao za hrvatski nogomet i da mogu kazati i ono što nije afirmativno, međutim kod Dalića je za sada sve u redu i on je veliki razlog mog optimizma za sve ono što nas čeka u Katru.

A onda su uslijedile riječi o Luki Modriću koje će ostati zabilježene za sva vremena

'Luka Modrić je mnogo veća faca nego što mi ovdje, njegovi zemljaci mislimo. On je naprosto provjereni nogometni genijalac i svi smo mi ponosni na njega', rekao je Ćiro Blažević za HRT.

Video pogledajte OVDJE.