nije se mogao suzdržati

[VIDEO] Ivan Rakitić na poseban način proslavio Sevillin naslov prvaka i postao viralni hit; Barceloni i njegovom prijatelju Marcelu Brozoviću ovo se neće svidjeti

22.08.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Ivan Rakitić je skokom u bazen proslavio šestu titulu prvaka u Europskoj ligi Seville i tako naljutio navijače Barcelone, a vjerojatno i suigrača iz reprezentacije

Sevilla je s 3:2 pobijedila Inter u finalu Europske lige i po šesti puta osvojila to natjecanje. Španjolci su pehar namijenjen pobjedniku dizali 2006., 2007., 2014., 2015., 2016. i 2020. godine, dok je Interu to uspjelo tri puta u 90-im godinama kada se natjecanje zvalo Kup UEFA.

Sevilla je slavila dugo u noć, a diljem svijeta s njom su slavili i njeni simpatizeri. Među njima i nekadašnji kapetan kluba, a danas član Barcelone Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac među prvima je javno proslavio naslov prvaka Seville i to u prijenosu uživo. Raketa je u sred razgovora s voditeljem, s kojim je razgovarao putem video veze, ustao sa stolice i skočio u bazen.

Njegov potez postao je viralni hit na internetu i naravno izazvao oduševljenje navijača Seville i uprave tog kluba, kao i njegove supruge Raquel koja je i rođena u Sevilli. Ipak, ima i onih koji neće blagonaklono gledati na Raketinu proslavu. Među njima su prvenstveno navijači Barcelone čiji je Rakitić član i koji već pišu kako nije primjereno da njihov igrač slavi uspjehe rivala na tako žestok način i tako javno, posebno ne nakon katastrofalne sezone koja je iza Katalonaca.

Osim njih, među uvrijeđenima bi se mogao naći i Raketin suigrač iz reprezentacije Marcelo Brozović. Brozović je u finalu uspio asistirati za svoj Inter, no na kraju je nesretnim autogolom Romelua Lukakua Hrvat i njegov klub ostao bez trofeja. Brozović je nakon utakmice bio ljut i razočaran, a sigurno mu se neće svidjeti ni Rakitićevo slavlje koje mu je dodatna sol na ranu.