NASMIJTE SE

[VIDEO] Genijalna animacija u kojoj je i naš Luka Modrić pokazuje sve bitno s SP-a u Katru, a kraj filma s Messijem je - vrh!

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 26.12.2022 12:13
  • Objavljeno 26.12.2022 u 12:13
Bionic
Reading

Prošlo je osam dana od završetka nogometnog SP-a u Katru, dojmovi se polako arhiviraju, a igrači se prebacuju na klupske obveze.

Englesko nogometno prvenstvo nastavlja se samo osam dana od finala SP-a u Katru. A da je taj razmak prekratak svjesni su mnogi, pa čak i mediji koji su stali u zaštitu igrača.

Vrlo originalna video-animacija objavljena je na američkom portalu Bleacher Report, koji je složio film u trajanju od minute i 15 sekundi, uz naglasak na nove izazove, ali i podsjetnik na najzanimljivije detalje s netom završenog Mundijala.

Na početku filma umornom De Bruyneu na vrata zvoni Haaland te u dresu Manchester Cityja odlaze u 'lov' na vodeći Arsenal.

Priča se potom nastavlja u domu Barcelone, gdje su Pedri i Gavi jedva dočekali obući klupski dres.

Poklonima pod borom razveselili su se i Harry Kane, ali i Portugalac Bruno Fernandes, no onda u 'kadar' ulazi i Cristiano Ronaldo, koji mu objašnjava kako je baš taj poklon namijenjen njemu.

Amerikanci se naravno bave puricom, dok su se autori filma sjetili i našeg Luke Modrića, koji je s 37 godina glavni igrač madridskog Reala. No, sada mu se u Realovim dresovima priključuju Toni Kroos i Valverde, pa će i oni 'posluživati' druge.

Prikazan je i sukob Nizozemaca i Argentinaca, što je jedan od detalja koji je obilježio prvenstvo u Katru, dok je 'šlag' stigao na kraju.

Naime, svima se u sjećanje urezao detalj sa svečanosti dodjele pehara, kada je turski chef Nusret Gökçe, poznatiji kao Salt Bae lovio Messija po terenu.

Kratko i vrlo slikovito opisano svjetsko prvenstvu u trajanju od 75 sekundi.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal