NAKON ŠIBENIKA

[VIDEO/FOTO] Trener Hajduka Ivan Leko: Mene je to iznenadilo, ali kada patiš, brže rasteš

22.01.2023 u 21:39

Bionic
Reading

Trener Hajduka Ivan Leko upisao je pobjedu u svom debiju u službenim utakmicama na klupi Hajduka. Bijeli u teškim uvjetima, po snažnoj kiši i vjetru, stigli do 2:1 pobjede nad Šibenikom u prvoj utakmici nastavka sezone

Zaslužena tri boda osvojio je Hajduk po prikazanoj igri iako su gosti prvi došli do vodstva preko Araija u prvom poluvremenu. Do kraja prvog dijela Kalik je izjednačio na 1:1, a konačnih 2:1 postavio je Livaja u 85. minuti utakmice.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Zaslužena pobjeda, teška, ali zaslužena. Protivnik je bio dobar, organiziran, zatvoren, a mi smo loše ušli u utakmicu. Prvih 15 minuta kao da su nas ponijele emocije, narod, htjeli smo na brzinu nešto pokazati, zabiti gol', rekao je Leko pa nastavio;

'Mene je to iznenadilo jer se nismo tako pripremali i bili smo kažnjeni, primili smo gol. Ali nakon toga smo bili dobri ako u obzir uzmemo teren i vremenske neprilike. Pokazali smo karakter, dominirali. Ovo su pobjede koje ti pomažu da rasteš brže. Kada patiš, rasteš brže. Na kraju nas je pomazila sreća, ali sreću treba i zaslužiti. Ovo su jako bitna tri boda za nas', istaknuo je strateg Jajduka nakon pobjede protiv Šibenika.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +23
Supersport HNL: Hajduk - Šibenik, 22.1.2023. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev
Standings provided by Sofascore