za prste polizati

[VIDEO/FOTO] Pogledajte golove Mislava Oršića, kojih se ne bi posramio ni Lionel Messi

27.01.2021 u 18:38

Bionic
Reading

Dinamo je nastavio u 'ludom ritmu', u kojem 'modri' igraju redovne, ali i odgođene utakmice, pa je tako ovo već treća utakmica u periodu od prošle srijede. S time da ova nije bilo kakva, već najveći hrvatski derbi, a Dinamo je na svom stadionu dočekao Hajduk

Iako je bodovna razlika na tablici velika, obistinile su se riječi Dinamova trenera Zorana Mamića, koji je najavio veliku borbu i neizvjesnu utakmicu.

A tako je i krenulo. Gosti su pogodili stativu već u 5. minuti, a onda preko Vuškovića stigli u vodstvo samo minutu kasnije.

Dinamo je vrlo brzo uzvratio, a dogodile su se i dvije sporne situacije, u kojima je sudac Zebec tražio i pomoć VAR-a.

No, 'modrima' nije suđeno ništa u njihovu korist, pa se za preokret pobrinuo Mislav Oršić, u svom 113. nastupu u Dinamovom dresu. I zabio je dva, ne krasna, nego fenomenalna gola. Prvog u 16., a drugo u 18. minuti, a golman Hajduka Lovre Kalinić nije stigao ni trepnuti.

I da je jednog od njih zabio, recimo Lionel Messi, o tom bi se golu pisalo tjednima. Baš kao i o asistenciji, uoči Majerova gola kojim je Dinamo stigao do vodstva 3:1. Ovako će se Oršićevom remek-djelu diviti tek regija. I to možda najkasnije do četvrtka.

Ali zato se divimo mi, te ovim putem čestitamo Oršiću. S (n)ova dva gola, Oršić je stigao do deset golova ove sezone, a ispred njega zasad je samo Kristijan Lovrić (11 golova).

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +31
Dinamo - Hajduk (13. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX