PONIJELO GA

[VIDEO/FOTO] Nakon uvreda s tribina Serse Cosmi jednako vulgarno najavio remont Rijeke: Izdržimo do kraja polusezone i onda šaljemo sve u ...

30.10.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Rijeka je u subotu na Rujevici poražena u utakmici 15. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige od Istre 1961 rezultatom 1-0

Nakon utakmice trener Riječana, talijanski stručnjak, Serse Cosmi doživio je neugodne trenutke. Dok se pripremao davati izjavu za MAXSport domaći navijači su ga vrijeđali na talijanskom jeziku.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAXSport

Nešto kasnije Rijeka je objavila njegovu izjavi iz miks zone u kojoj je komentirao događanja na terenu. Pohvalio je igrače Istre i naglasio da se 12. studenoga spremaju promjene u njegovoj ekipi. Istovremeno je preuzeo odgovornost na sebe.

Na PRESS konferenciji Cosmi se spustio na razinu primitivaca koji su ga vrijeđali s tribina. Evo kakvim je riječima najavio remont momčadi u polusezoni.

  • +6
Rijeka - Istra 1961, 29.10.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

'Ova skupina igrača, više od ovoga ne može. Imamo igrače koje imamo. Nemamo ravnotežu u momčadi. Ako imaš muda, moraš zabiti jedan gol zabiješ u zadnjih 20 minuta. Jednostavno moraš. Ova je momčad za totalni remont. To zna i uprava. Ako sam ja odgovoran, prihvaćam, ali mi ne možemo biti bolji od ovoga. Htjeli ste gledati 11 lavova? I ja sam, ali netko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao paun. Niti u smislu truda i zalaganja ovi igrači ne mogu bolje. Ni Mourinho ne bi izvukao više od njih. Zato izdržimo još do kraja polusezone i onda šaljemo sve u ku..c i mijenjamo priču', rekao je trener Rijeke.

Standings provided by Sofascore

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport