šok i nevjerica

[VIDEO/FOTO] Luka Modrić ovim je potezom razbjesnio milijune navijača Real Madrida; svi se pitaju što mu je to trebalo

15.06.2022 u 06:33

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Parizu je golom Luke Modrića pobijedila Francusku 1:0, ali u Španjolskoj je pravu lavinu reakcija izazvao Modrićev 'potez' kojeg je 'odigrao' izvan terena, na kraju prvog poluvremena

Zabio je Luka Modrić za povijesnu pobjedu 'vatrenih' protiv Francuske. Kapetanski je preuzeo odgovornost i 's kreča' pogodio za 1:0, što je bio i konačni rezultat utakmice 4. kola Lige nacija u kojoj su se susreli aktualni svjetski prvaci i doprvaci iz Rusije 2018. godine.

I da, Hrvatska je napokon, nakon 24 godine, pobijedila Francusku, ali u Španjolskoj je nevjerojatnu lavinu reakcija izazvao Modrićev 'potez' kojeg je naš kapetan 'odigrao' izvan terena, na kraju prvog poluvremena.

Momčadi su nakon prvih 45 minuta krenule prema svlačionicama, a na ulazu u tunel susreli su se Luka Modrić i Kylian Mbappe. Prijateljski zagrljaj dvojice nogometnih velemajstora koji su razmijenili par riječi, a onda je za milijune navijača Real Madrida uslijedio - šok. Mbappe je odmah, u hodu, skinuo svoj dres i predao ga Modriću! Da, Luka je, barem se tako čini, tražio Mbappeov dres! A to je razbjesnilo milijune navijača Reala, kako u Španjolskoj, tako i u ostatku svijeta!

>> Trenutak kad Luka Modrić uzima dres Kyliana Mbappea pogledajte OVDJE

Jer Kylian Mbappe je u Madridu 'neprijatelj broj jedan', predmet apsolutne mržnje svakog pravog navijača Reala. Jednostavno mu ne mogu oprostiti to što je mjesecima pregovarao s Realom, činilo se da će ovog ljeta stići na Santiago Bernabeu, a on je jednostavno sve prevario.

Iskoristio je pregovore s Realom kako bi si podigao cijenu i na kraju je u tome uspio. PSG mu je ponudio 600 milijuna eura za tri nove sezone u dresu momčadi s Parka prinčeva. Izigrao je Mbappe predsjednika Reala Florentina Pereza i prihvatio milijune koje mu je PSG 'gurnuo' u džep. Dobio je 300 milijuna eura za 'vjernost' klubu te još po 100 milijuna za svaku godinu ugovora!

  • +37
Francuska - Hrvatska, Liga nacija, 2022. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

A sad se Luka Modrić, koji je živa legenda Reala, nakon svega što se dogodilo, od tog neprijatelja 'kraljeva' usudio tražio dres! Katastrofa kataklizmičkih razmjera za svakog navijača Reala! Društvene su se mreže usijale, 'madridisti' su u nevjerici komentirali ovaj Modrićev izdajnički potez, milijuni su navijača strašno ljutiti na našeg kapetana koji će puno toga morati objasniti kad se vrati u Madrid...

'Ovaj Modrićev potez, prilaženje igraču koji je izigrao Real te traženje dresa od njega, na društvenim mrežama je razljutio navijače Reala. Smeta im što Modrić za dres moli igrača koji je onako odbio Real, a drugi pišu da je trebalo biti obrnuto. Odnosno, da je mladi Mbappe trebao moliti dres od veteranske legende Reala i osvajača Zlatne lopte', komentar je u tekstu sportskog dnevnog lista Marca, a posebno je emotivno sve doživio Josep Pedrerol, voditelj vrlo gledane TV emisije El Chiringuito:

'Ne mogu vjerovati, u šoku sam! Modrić je vođa Reala i pravi 'madridist', a traži dres od čovjeka koji se narugao Realu i navijačima. I to da on, Zlatna lopta i legenda, traži dres od Mbappea?! Pa trebalo bi biti obrnuto', poručio je ljutiti Pedrerol.