'modri' nisu uspjeli

Iskreni kapetan Dinama Arijan Ademi otkrio je razloge poraza od Villarreala; ovakve pogreške se skupo plaćaju

15.04.2021 u 23:25

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama izgubili su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige u gostima kod Villarreala 2:1. Realno, 'modri' nisu razočarali, ali ostaje žal za propuštenom prilikom ove sjajne generacije

'Čestitamo Villarrealu, bili su bolji danas i zasluženo pobijedili. Imali smo dobrih prilika i mi, ali oni su bili bolji. Iskoristili su neku našu zbunjenost i loše preuzimanje igrača, ovakve ekipe to ne praštaju. Napravili smo veliku stvar za hrvatski nogomet, čestitke svim igračima', rekao je odmah nakon utakmice kapetan Dinama Arijan Ademi te dodao:

'Sad nam je cilj osvojiti naslov u prvenstvu i Kup, to je ono što moramo do kraja sezone.'

Golman Dinama Dominik Livaković bio je realan nakon bolnog poraza...

'U drugom poluvremenu nismo imali što izgubiti. Tako smo i odigrali. Da je ono na kraju ušlo tko zna što bi bilo', kazao je Livi i nastavio:

  • +37
Villarreal - Dinamo, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Nemam kome što zamjeriti. Dečki su dali sve od sebe, svaka čast svima. Pomažem momčadi kao i oni meni. Nismo pobijedili Tottenham slučajno. I ovdje smo dobro igrali. Puno bolje nego kad smo igrali Ligu prvaka prije tri godine, kada smo gledali kako ćemo što manje golova primiti', zaključio je Livaković.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Mislav Oršić bio je pomalo razočaran, ali...

'Na žalost, početak utakmice nije bio dobar, nismo se snašli u zamislima trenera, igrači Villarreala su prelako dolazili u našu polovicu', rekao je Oršić i nastavio:

'U drugom poluvremenu je to bilo bolje, uzeli smo im nekoliko lopti i osjetili da im možemo zaprijetiti, ali ipak nije išlo. Možda smo neke stvari mogli iskoristiti kod Villarreala, ali što je, tu je. Ne bih htio sada birati je li bilo teže protiv Tottenhama ili Villarreala, svaka utakmica je teška.'

Villarreal - Dinamo 1:0 (Paco Alcacer, 35')

Villarreal - Dinamo 1:0 (Paco Alcacer, 35) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Villarreal - Dinamo 2:0 (Gerard Moreno, 43')

Villarreal - Dinamo 2:0 (Gerard Moreno, 43) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Villarreal - Dinamo 2:1 (Mislav Oršić, 74')

Villarreal - Dinamo 2:1 (Mislav Oršić, 74) Izvor: tportal.hr / Autor: arensport/tportal