na sjeveru europe

[VIDEO/FOTO] Hrvatski navijači već su počeli s 'okupacijom' Kopenhagena; 'vatreni' će u ponedjeljak imati fantastičnu podršku s tribina

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 26.06.2021 21:21
  • Objavljeno 26.06.2021 u 21:21
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak od 18 sati u Kopenhagenu igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske. No, dva dana uoči susreta glavni su grad Danske već pohodili prvi hrvatski navijači

Akcija hrvatskih navijača pod kodnim imenom 'Okupacija Kopenhagena' započela je već u subotu, dva dana prije utakmice osmine finala koju 'vatreni' na Parkenu igraju protiv Španjolaca.

Izbornik Zlatko Dalić žalio se kako je njemu i njegovim izabranicima u prve tri utakmice na ovom Euru nedostajala navijačka podrška s tribina. Istina, bilo je naših na Wembleyu i Hampden Parku, ali malo, jako malo. Sve zbog strogih epidemioloških mjera u Velikoj Britaniji.

Hrvatski navijači u Kopenhagenu 2 26.6.2021. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

VIDEO: PIXSELL / GORAN STANZL/PIXSELL

U Danskoj su mjere puno blaže pa će u ponedjeljak na tribinama Parkena biti i puno više hrvatskih navijača. Sve su ulaznice za hrvatski sektor, njih 3500, rasprodane za samo par sati, a HNS je dobio još dodatnih 250 ulaznica za sraz protiv Španjolaca!

Hrvatski navijači u Kopenhagenu 1 26.6.2021. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO: PIXSELL / LUKA STANZL/PIXSELL

Kako god bilo, naših će navijača biti u puno većem broju nego u prvom dijelu Eura, a prvi su u Kopenhagen već stigli u subotu. Družili su se s domaćim drukerima koji su gledali meč Danaca i Velšana, sigurno je da su proslavili uvjerljivu pobjedu 'vikinga' 4:0 i plasman u četvrtfinale. Sad je red da ti naprave i naši 'vatreni'.

  • +7
Hrvatski navijači u Kopenhagenu 26.6.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL