LIGA NACIJA

[VIDEO, FOTO] Hrvatska odradila zadnji trening, na njemu je bio i Andrej Kramarić; ovo je prvih 11 izbornika Zlatka Dalića za Švedsku

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči nedjeljnog susreta protiv Švedske u Ligi nacija na stadionu Maksimir

Glavna vijest s treninga je da Andrej Kramarić trenirao, no još uvijek je upitno hoće li nastupiti. Nažalost, Kramarić još uvijek osjeća bolove u području aduktora i upitno je hoće li biti spreman.

Napadač Hoffenheima se ozlijedio prije posljednje bundesligaške utakmice protiv Eintrachta. Stisnuo je zube i nastupio postigavši pogodak u porazu 1:2. Bio je to njegov osmi gol u posljednje četiri utakmice. Tri je zabio Kolnu, dva Bayernu, te dva u Kupu protiv Chemnitzera.

Izbornik Zlatko Dalić je najavio kako će Kramarić sam odlučiti hoće li nastupiti.

'Odradit će trening pa ćemo vidjeti. On će odlučiti hoće li nastupiti. Nema potrebe forsirati da se stanje ne pogorša', kazao je Dalić.

Izostanak napadača Hoffenheima otvara nekoliko mogućnosti za Dalića, koji nije želio otkriti tko će biti njegov izbor.

'Imam kombinaciju u glavi, ako Andrej neće moći', kratko je kazao.

  • +15
Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening uoči Švedske Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Nakon mladih snaga koje su pobijedile Švicarsku, Dalić će protiv Švedske vratiti prvi sastav. Vjerojatno bez Kramarića, a neće biti niti Ante Rebića, niti Šime Vrsaljka.

Hrvatska bi mogla istrčati u sastavu Livaković - Uremović (Jedvaj), Lovren, Vida, Barišić - Modrić, Brozović, Kovačić - Perišić, Petković, Brekalo.

U prva dva kola Lige nacija Hrvatska je teško poražena na gostovanjima kod Portugala (1:4) i Francuske (2:4). Dva poraza protiv istih suparnika, ali na svom terenu ima i Švedska. Od Francuske je izgubila 0:1, a od Portugala 0:2.