spomenut i ademi

[VIDEO/FOTO] Dok će Dinamo golovima častiti Ruse, legendarni Velimir Zajec 'Zeko' odlučio je počastiti vas!

25.02.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Današnju veliku utakmicu Dinama protiv Krasnodara, u kojoj 'modri' brane prednost od 3:2 iz prve utakmice 1/16 finala Europske lige, iskoristio je i Velimir Zajec koji je odlučio počastiti sve Dinamovce u sklopu Crowfunding kampanje za njegovu biografiju koju je nedavno pokrenuo autor knjige Sanjin Španović.

'Obzirom da Dinamo danas (op.a. od 21 sat, Arenasport 3, MAXtv) igra važnu utakmicu svi koji do kraja utakmice s Krasnodarom uplate donaciju u Crowdfunding kampanji i time kupe knjigu Medo po najpovojnijoj cijeni uz paket koji odaberu dobivaju i posebnu nagradu - personaliziranu čokoladu kampanje', napisao je Velimir Zajec na svom Facebooku.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Naš GNK Dinamo Zagreb igra veliku utakmicu u četvrtak navečer! 💙 Svi koji do kraja susreta sa Krasnodarom uplate...

Objavljuje Velimir ZajecSrijeda, 24. veljače 2021.

Svi koji dakle žele čokoladicu mogu ju danas dobiti klikom na Crowdfunding kampanju koja je u nekoliko dana došla do iznimnih rezultata.

Inače, Zajec je postavio i zanimljivo pitanje na objavi, tko je igrač, koji će danas igrati za Dinamo, debitirao kod njega, dok je bio trener Dinama, i protiv koga.

Riječ je, naravno, o sadašnjem kapetanu Dinama Arijanu Ademiju i utakmici protiv Sheriffa nakon koje je Zajec morao otići iz Dinama.

  • +16
FC Krasnodar - NK Dinamo, Europska liga, 18.2.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia
Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport