riječ trenera

[VIDEO/FOTO] Dinamov trener Damir Krznar vrlo iskreno priznao što ga jedino razveselilo na utakmici u kojoj se Dinamo mučio protiv Šibenika

28.11.2021 u 18:08

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama, nakon tri dvoboja bez pobjede, napokon su našli 'žrtvu'. Iako se na njoj nisu iskalili, Krznarovi su igrači upisali pobjedu 2:1. Međutim, vrijedi dodati da je pogodak za pobjedu Modrih zabio igrač Šibenika

Dinamo je napokon prekinuo niz bez pobjeda. Ali trener Krznar nema previše razloga za veselje, tim prije što njega i njegove igrače čeka jednako težak raspored još neko vrijeme. Uz sve to, Modre prate i nevolje s ozljedama.

'Teških 90 minuta po teškom terenu i teškim vremenskim uvjetima. Ipak, vesele nas tri pobjeda i to je jedino što nas može veseliti. Vraćamo se u pozitivu i dobru atmosferu uoči važnog susreta', rekao je Damir Krznar za ArenaSport.

Dinamov trener u odnosu na utakmicu protiv Genka, promijenio je čak sedam igrača u početnoj postavi.

'Morali smo rotirati. Imamu utakmicu svakih nekoliko dana, a ne može samo dio igrača iznijeti sezone. Pohvale svima njima. Zadovoljan sam prvim poluvremenom, ostaje žal što nismo otišli na dva gola razlike. Na kraju smo sretno i spretno došli do tri boda', rekao je Krznar te nastavio:

'Često komentiramo što promjene donesu, a što ne donesu. Bitno je da su oni koji su igrali da su dali volju i htijenje. Nismo branili 1:0, tražili smo drugi gol, a Šibenik je zabio iz jedne naše pogreške'.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +14
Šibenik - Dinamo (17. kolo Hrvatski Telekom Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Ono što Krznara također može brinuti jest podatak da u zadnje vrijeme u svakoj utakmici njegova momčad primi gol.

'Izuzetno puno radimo na tome. Stalno razmišljamo o toj 'čistoj mreži', ali eto, ni danas nismo uspjeli'.

Pred Dinamom su tri vrlo teška ispita. Prvo mu Rijeka dolazi na Maksimir u sklopu Kupa, a onda slijede gostovanja u Splitu i Londonu.

'Izazovi su ono što sportaši traže. Dvije odlične utakmica, dva odlična derbija. Sigurno ćemo naći motiva iako on i nije potreban za takve utakmicu', zaključio je trener Dinama.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport

Trener domaćih Mario Rosas može biti zadovoljan prezentacijom svojih igrača, ali ne i rezultatom. Tim prije, što je pogodak koji mu je uskratio bod, zabio njegov igrač.

'Nisam zadovoljan ulaskom, ali smo se uskoro vratili. Puno sam zadovoljniji drugim dijelom. Uspjeli smo pritisnuti i zabiti, no na kraju smo izgubili. Zbog toga sam malo ljut. U drugom dijelu smo pronašli prostor, bilo je teško u sredini, ali smo pokazali odličan način igre i nadam se da ćemo i dalje nastaviti tako', zaključio je trener Šibenika.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport