SUPERSPORT HNL

[VIDEO/FOTO] Beljo za tri minute matirao Šibenčane i približio Osječane Hajduku, nezadovoljni Funcuti nisu štedjeli vodstvo kluba

13.11.2022 u 17:01

Bionic
Reading

U susretu 17. kola SuperSport HNL-a Osijek je na gostovanju pobijedio Šibenik sa 2-0, a oba gola je postigao Drion Drena Beljo

Osijek je ovom pobjedom produžio niz bez ligaškog poraza na Šubićevcu na čak 11 godina. Zadnji put poražen je u Šibeniku u ožujku 2011. sa 1-2.

Gosti su poveli u 36. minuti. Caktaš je primio loptu u kaznenom prostoru, odlično je proslijedio u peterac za Belju koji je glavom zabio za vodstvo Osijeka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Samo dvije minute kasnije Beljo je postigao još jedan pogodak. Ovoga puta gostujući napadač je pucao sa 20-tak metra pogodivši donji lijevi kutu za 2-0.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

U 48. minuti vidjeli smo prvu prijetnju Šibenčana. Špeljak je pucao nakon asistencije Dolčeka, ali je pogodio lijevu vratnicu.

Beljo je u 72. minuti i treći put loptu smjestio u mrežu, nakon asistencije Špoljarića, no pomoćni je sudac prethodno označio zaleđe.

Tijekom susreta navijačka skupina Funcuti nezadovoljna igrama i rezultatima, ali i stanjem kluba je tražila odlazak čelnih ljudi Šibenika.

  • +11
Šibenik - Osijek, utakmica 17. kola SuperSport HNL-a Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

U posljednjem susretu prije pauze zbog SP-a od 17.30 na Rujevici se sastaju Rijeka i Dinamo.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 38 bodova, Hajduk ima 35 i dvije utakmice više, dok je Osijek treći sa 30 bodova.

Šibenik je deveti sa 13 bodova, šest više od "fenjeraša" Gorice.

Standings provided by Sofascore

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport