SuperSport HNL

[VIDEO/FOTO] Ante Čačić nakon velike pobjede protiv Hajduka otkrio: Petković? Njemu zamjeram samo jednu stvar...

26.02.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Dinamo je na Maksimiru u najvećem hrvatskom derbiju deklasirao nemoćni Hajduk 4:0 te praktički riješio pitanje prvaka. No, trener 'modrih' Ante Čačić se nakon velike ne zavarava, nema opuštanja jer još ništa nije gotovo

'Uspjeli smo dominirati i rano doći do dva gola koja su usmjerila utakmicu, pao je elan kod Hajduka, ali to ne umanjuje našu dobru prezentaciju. Moji igrači su stajali jako blizu, bili su kompaktni. Ova tri boda su jako značajna jer je najbliži pratilac Hajduk sada jako udaljen, ali prvenstvo nije gotovo, bit ćemo ozbiljni u svim preostalim kolima, 39 bodova je još u igri. Za dva dana igramo s Lokomotivom i u Kupu isto želimo ići do kraja', rekao je Ante Čačić nakon uvjerljivog slavlja u derbiju.

'Uoči utakmice rekao sam da me zanima izvedba Dinama i kako ćemo se pokazati svih 90 minuta. Lopta je išla dobro i ovo su tri važna boda. Bili smo jako dobri, u prvom dijelu Hajduk nam nije ušao u 16 metara, u drugom su bila ta dva udarca. Sve u svemu, dobra predstava. Ali ništa nije gotovo dok matematički nije gotovo. Nije lako dobiti nijednu utakmicu', analizirao je Čačić pobjedu protiv Hajduka.

  • +75
Dinamo - Hajduk, 23. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Luka Ivanušec zabio je dva gola Hajduku...

'Ivanušec se vraća, siguran sam da će natjerati izbornika da računa na njega', kaže Čačić koji je potom istaknuo još jednog svog igrača:

'Petković ima posebnu klasu, značajan je u našoj igri, kombinatorikom dolazimo u završnicu. Zamjeram mu što ne gleda prema golu i rijetko se odlučuje na udarce. Ako u tom segmentu bude bolji, bit ćemo i mi', zaključio je Čačić.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport