ČAČIĆ U BRIZI

Vida upitan za Ukrajinu? Evo što kažu oni koji ga poznaju

20.03.2017 u 18:25

Bionic
Reading

Nakon što je izbornik Čačić ostao bez Ćorluke i Vrsaljka u ponedjeljak se spominjala i mogućnost izostanka Domagoja Vide

Nije lako ovih dana izborniku Čačiću. Naime, igrači mu ispadaju iz kadra, a u petak Hrvatsku čeka važan i težak kvalifikacijski ispit za odlazak na SP protiv Ukrajine.

U subotu je Čačić doznao za ozljedu Ćorluke, nedjelja je pak bila kobna za Vrsaljka, a u ponedjeljak se zakotrljala priča da je upitan i Vida.

Bilo je i podloge za takva nagađanja, jer Vida je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici svog Dinama dobio jak udarac u list noge te se pojavio hematom.

Međutim, iz krugova bliskih igraču doznajemo da je u petak spreman igrati i 'bez noge', pa kako onda ne bi igrao s 'običnim' hematomom.

'Vjerujte, Vida će se baciti na glavu u petak protiv Ukrajine. Nema govora o tome da propusti taj ogled', rekao je za tportal.hr Vidin bliski prijatelj i suradnik.

Stoga je odmah poslije okupljanja reprezentacije otišao na rehabilitaciju, potom i na pregled u Sv. Katarinu, bolnicu specijaliziranu za takvu vrstu ozljeda.

Pregled je pokazao da je riječ samo o 'nakupini krvi' koja će do ispita protiv Ukrajine biti sanirana.

Vida nije trenirao s igračima na maksimirskom travnjaku već je zajedno s Kalinićem odradio trening u fitnessu