Europska liga

Veznjak Villarreala osvrnuo se na pobjedu protiv Dinama u Europskoj ligi; njegove riječi pokazuju što Španjolci misle o 'modrima'

16.04.2021 u 08:56

Bionic
Reading

Villarrealov veznjak Dani Parejo oglasio se nakon utakmice s Dinamom i prolaska u polufinale Europske lige

Villarrealov vezni nogometaš Dani Parejo (31) izjavio je nakon utakmice s Dinamom u četvrtak kako je njegova momčad zasluženo prošla u polufinale Europske lige jer je u dvije četvrtfinalne utakmice bila bolja od hrvatskog prvaka Dinama.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Uoči utakmice bili smo svjesni važnosti utakmice i onoga što nas čekalo u njoj. Zato smo izašli kako bi smo pobijedili i u uzvratu. Tijekom susreta smo imali inicijativu, a premda su nam zabili gol, smatram da smo bili bolji u ove dvije utakmice', izjavio je Parejo u obraćanju medijima podno 'Stadiona keramike' u Villarrealu.

Villarreal je u četvrtak navečer pobijedio s 2:1 nakon što je tjedan dana ranije već slavio s 1:0 u Zagrebu.

Villarreal je dosad pobijedio u 11 utakmica Europske lige dok je na gostovanju kod izraelskog Maccabija u grupnoj fazi natjecanja odigrao 1:1. Ove sezone niti jednom nije izgubio u ovom natjecanju. U dosadašnjih osam europskih četvrtfinala pet puta izlazio kao pobjednik.

Španjolski mediji u svojim izvještajima ističu ovogodišnju nepobjedivost 'Žute podmornice' u Europi te najavljuju polufinalni susret s Arsenalom. Neki idu i korak dalje.

  • +37
Villarreal - Dinamo, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX