IDEALAN SCENARIJ

Vettel poželio sudar Hamiltona i Rosberga na startu!

01.11.2015 u 13:08

Bionic
Reading

Uoči Velike nagrade Meksika Sebastian Vettel svjestan je da će biti teško pobijediti vodeće Mercedese te je poželio da mu međusobnim sudarom pomognu na startu...

Njemački 28-godišnji šampion odrađuje odličnu prvu sezonu za volanom Ferrarija i uz tri pobjede nalazi se ispred Nice Rosberga, na drugom mjestu u ukupnom poretku vozača, iako ima znatno slabiji bolid od sunarodnjaka.

Na utrci u Meksiku Vettel će startati treći, iza Rosberga i Hamiltona koji bi trebali još jednom voditi međusobnu bitku za pobjedu. No, ta bi se bitka mogla i oteti kontroli. Barem se tome nadaju u Ferrariju.

'U posljednje vrijeme iskazivali su mnogo međusobne ljubavi. Ako će opet voditi ljubav u prvom zavoju, tada bismo nadam se mogli projuriti ispred njih,' izjavio je Sebastian Vettel aludirajući na međusobne kontakte dva vozača Mercedesa na Suzuki i u Austinu.

Podsjetimo, Hamilton i Mercedes već su osigurali naslove prvaka u poretku vozača i konstruktora. Upravo borba Vettela i Rosberga ostaje najzanimljivija u posljednje tri utrke sezone...