NAVIJAČKA OFENZIVA

Veliki prosvjed: Oštri zahtjevi BBB-a pred ministarstvom

27.11.2015 u 19:10

Bionic
Reading

Mirni masovni skup pred Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta na zagrebačkim Sveticama trebao bi biti početak, kako kažu Dinamovi navijači - završne etape u borbi za slobodu Kluba

Od 'isušivača močvare' pa do aktualnog 'ministra sporta' u sazivu Vlade na odlasku Vedrana Mornara vrh hrvatskog nogometa nije doživio - niti najmanju preinaku. Iako je baš svakome u našoj državi jasno da Zdravko Mamić ima obiteljski menadžerski biznis i da vrlo uspješno izvlači novac iz javnog kluba - jedino za što ga se tereti je utaja poreza.

Bad Blue Boysi i njihovi istomišljenici već niz godina upozoravaju na nakaradnu realnost koju državni vrh 'kočen' isprepletenim interesima gura pod tepih, a večeras su se odlučili i na prvi javni prosvjed nakon godinu dana. Prvi u nizu.

Okupljanje je zakazano za 17.30 sati na Ružmarinki pored stadiona otkuda će prosvjedna kolona niz Svetice krenuti pred ministarstvo Znanosti, obrazovanja i sporta. Bit će uručeni i zahtjevi MZOS-u kojega smatraju (među ostalima) izravno odgovornima za činjenicu da se u hrvatskom nogometu ne provode hrvatski zakoni.


Niti formiranje sportske inspekcije nije dovelo do pomaka, iako je Maksimirska 128 pod stalnom prismotrom raznih nadležnih tijela. Niti je klupski Statut usklađen sa Zakonom o sportu, niti se na Dinamo primjenjuje (iako će oni tvrditi drugačije) Zakon o udrugama. I naravno, obitelj Mamić i dalje nesmetano transferira Dinamove i ine igrače preko nevješto prikrivenih posrednika. Neki su pred hrvatskim zakonima, primijetili ste - jednakiji.

BIT CE TO NOVI ROĐENDAN TVOJ!!!!!!!!! '86Danas-17:30 SVI na ružmu!!!!!!!

Posted by BAD BLUE BOYS ❶❾❽❻ on Friday, November 27, 2015


Hoće li tome ikada doći kraj, teško je sa sigurnošću reći. No, informacije američkih istražitelja koji su istražujući gnoj u svjetskom nogometu došli i do 'zanimljivih saznanja' iz Hrvatske mogao bi akcelerirati ovu mučnu sapunicu. Off shore manipulacije klupskim novcem koji magijom postaje privatan krunski su dokaz kriminalnih navada hrvatskih nogometnih lordova i manjka morala kod velikog broja uspješnih hrvatskih nogometaša. Boysi su još jednom odlučili zavapjeti DOSTA! Sada je već svima jasno što se događa, još ako progleda i politička elita i njihove nadležne institucije...

Sve ste ovo već vjerojatno vidjeli i čuli. Još da se zakoni počnu provoditi...