teški trenuci

Veliki povratak nogometu Danijela Subašića pretvorio se u pravi fijasko

23.01.2019 u 08:20

Bionic
Reading

Hrvatski bivši reprezentativni golman Danijel Subašić vratio se ovog utorka napokon na travnjak i zaigrao u Kup dvoboju protiv drugoligaša Metza, no Monaco je doživio novi debakl kod kuće i ispao iz natjecanja zahvaljujući porazu 3:1...

Pomalo iznenađujuće, nakon osvajanja srebra na SP-u u Rusiji naš 34-godišnji golman odigrao je tek jednu utakmicu u francuskom prvenstvu za Monaco, iako je godinama bio standardni prvotimac.

  • +21
Danijel Subašić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Problem je bio u ozljedi zadnje lože koju nije bilo lako sanirati, a klub iz Kneževine bez njega među vratnicama tonuo je iz tjedna u tjedan te se grčevito bori za opstanak, samo dvije godine nakon ulaska u polufinale Lige prvaka i osvajanja domaće titule.

Subašić se nakon više od tri mjeseca vratio na gol Monaca ovog utorka u Kupu protiv drugoligaša Metza, ali povratnička utakmica pretvorila se u pravi debakl.

Gosti su slavili s 3:1, a momčadi Thierryja Henryja nije pomogao ni gol Radamela Falcaa niti ulazak u igru dovedenog Cesca Fabregasa koji bi trebao pojačati veznu liniju i spasiti momčad od ispadanja.

Za Subašića pak ovakvi teški trenuci nisu ništa novo u Kneževini, jer došao je u klub 2012. godine, kada je Monaco ima prethodnu veliku krizu i završio u drugoj ligi...