problemi

Velika razmjena propala?! Nadareni Hrvat ipak neće zaigrati s LeBronom?

26.08.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Boston Celticsi i Cleveland Cavaliersi dogovorili su razmjenu igrača - nezadovoljni Kyrie Irving otišao bi u Boston za Isaiaha Thomasa, a Cavsima bi se u toj 'seobi' pridružio i naš Ante Žižić. No, veliki je posao pred otkazivanjem...

Cleveland Cavaliersi vrlo su blizu odluci da ponište jedan od najvećih poslova u NBA ligi ovog ljeta. Cavsi su odlučili nezadovoljnu zvijezdu Kyriea Irvinga, koji je pod svaku cijenu želio izaći iz sjene LeBrona Jamesa, poslati u Boston. U zamjenu bi dobio Isaiaha Thomasa, Jaea Crowdera, našeg Antu Žižića (20) i 'pick' u prvom krugu NBA drafta 2018. godine.

Sve je bilo sjajno dok Thomas nije stigao u Cleveland na liječnički pregled. Omaleni razigravač imao je velikih problema s ozljedom kuka zbog koje je prošlu sezonu morao završiti ranije nego što je želio. Čini se kako je ozljeda ozbiljnija nego što se činilo, čim Thomas nije prošao rigorozne liječničke preglede u Clevelandu.

>> Žižić uz LeBrona: Idem iz velike u još veću momčad

'Situacija je vrlo osjetljiva', kratak je komentar odgovornih osoba u redovima Cavaliersa koji su odlučili Thomasa poslati na detaljnije preglede problematičnog kuka. Ako ne prođe - cijeli bi posao lako mogao propasti! Tako bi i naš nadareni centar Ante Žižić ostao bez prilike da zaigra u momčadi uz LeBrona Jamesa.

NBA izvori navode i još neke solucije, ako se Cavsi odluče zadržati ozlijeđenog Thomasa. Mogli bi tada od Celticsa tražiti još neke ustupke, poput novca, možda još kojeg igrača ili neki od budućih 'pickova' NBA drafta.