JOŠ MALO...

Velika novost u Formuli 1 vezana za povratak gledatelja na tribine; kapacitet je mizeran, a navijači jedne momčadi imaju zanimljive povlastice

31.08.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Zanimljiva vijest dolazi nam iz Formule 1. Velika nagrade Toskane, koja se za dva tjedna održava na stazi Mugello, bit će prva utrka ove sezone na kojoj će biti gledatelji

Naravno, kapacitet tribina bit će drastično smanjen pa će svakog dana (trening i utrka) biti dozvoljeno tek 2880 gledatelja, ali i to je nešto. Navijači jedne momčadi imat će povlastice, tako će 880 ulaznica moći kupiti članovi Scuderia Ferrari Cluba.

'Tijekom trodnevne Velike nagrade 2880 gledatelja moći će prisustvovati događaju svakog dana: 1000 na središnjoj tribini i 1000 na tribini Materassi. Članovima Scuderia Ferrari Cluba bit će ponuđeno 880 privatnih ulaznica za tribinu 58.', izvijestili su organizatori utrke na stazi Mugello.

[VIDEO] VN 70. godišnjice Grand Prixa

'Ulaznice će biti dostupne od utorka 1. rujna putem interneta na ticketone.it i na svim prodajnim mjestima Ticketonea.'

  • +7
Formula 1, VN Mađarske, 2020. Izvor: Profimedia / Autor: FLORENT GOODEN / AFP / Profimedia

Inače, VN Toskane bit će prva F1 utrka ikad održana na Mugellu, a na njoj će biti proslavljena Ferrarijeva 1000. utrka u ovom natjecanju. To je i deveta utrka ove sezone u kojoj dominira Lewis Hamilton u Mercedesu.

Novu sezonu Formule 1 pratite na Arenasport 2 kanalu samo na MAXtv-u. MAXtv pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje gledajte na televizoru ili mobilnom uređaju bilo gdje u Hrvatskoj. O svemu više saznajte OVDJE.