FAVORITI IDU DALJE

Velez i Santos u polufinalu Cope Libertadores

19.05.2011 u 16:51

Bionic
Reading

U četvrtfinalnim dvobojima Velez Sarsfield je izbacio paragvajski Libertad, a Santos je bio bolji od kolumbijskog Once Caldasa

Favoriti ovosezonskog izdanja južnoameričkog Libertadores kupa nogometaši argentinskog Velez Sarsfielda plasirali su se u polufinale, a pridružio im se brazilski Santos.
 
U četvrtfinalnim dvobojima Velez Sarsfield je izbacio paragvajski Libertad, a Santos je bio bolji od kolumbijskog Once Caldasa.

Velez je na uzvrat u gostima kod Libertada došao sa prednošću 3:0 iz prve utakmice, a svoju nadmoć potvrdio je i u uzvratu pobijedivši 4:2, a dvostruki strijelac bio je odlični 24-godišnji veznjak Maxi Moralez.

Santos je kod kuće odigrao 1:1 protiv Once Caldasa, no i to mu je bilo dovoljno jer je u prvoj utakmici slavio sa 1:0. Santos je poveo u 12. minuti golom 19-godišnje zvijezde Neymara, a strijelac za Once Caldas bio je Wason Renteria (30). Treba reći i da je Neymar promašio 11-erac u 85. minuti.

U petak ujutro po hrvatskom vremenu u preostale dvije uzvratne utakmice četvrtfinala sastaju se Universidad Catolica - Penarol (prva utakmica Penarol - Universidad Católica 2:0), te Cerro Porteno - Jaguares Chiapas (Jaguares Chiapas - Cerro Porteno 1:1).