junak rujevice

Veldin Hodža se oglasio nakon što je 'utrpao' hat-trick i otkrio: Morat ću...

11.03.2024 u 07:36

Bionic
Reading

Rijeka je u derbiju 26. kola SuperSport HNL-a razbila Osijek 3:0, a sva je tri gola zabio Veldin Hodža (21). Prva dva je utrpao u razmaku od samo 120 sekundi i tako dotukao sve ambicije gostiju iz Slavonije

Za prvi i treći gol Veldinu Hodži (21) je asistirao Toni Fruk, a za onaj drugi dodavač je bio iskusni Mirko Marić. I da, odigrao je sjajnu utakmicu Hodža, standardni hrvatski U-21 reprezentativac te sve važnija karika u pobjedničkoj momčadi Željka Sopića.

'Hvala na čestitkama, scenarij nije mogao biti bolji, sretan sam što smo pobijedili i uzeli nova tri boda', kazao je Veldin Hodža nakon velike i važne pobjede u koju je 'ugradio' hat-trick. Djelovao je kao da svaki dan zabija po tri gola na utakmici, a u stvari i nije napadač već defenzivni veznjak.

'Odgovara mi pozicija 'osmice', ali odigrat ću što trener kaže, bilo na 'šestici' ili 'osmici'. Svejedno... Na meni je dati sve što mogu i pokazati što mogu', reći će skromni junak Rujevice.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

26. kolo SuperSport HNL-a, Rijeka - Osijek 3:0 sažetak Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

Utrpao je hat-trick, ali sreća njegova da se igralo na Rujevici pa neće morati počastiti suigrače na benzinskoj pumpi, što je postala pobjednička praksa momčadi Rijeke nakon što ju je preuzeo Željko Sopić.

'Da, ali ipak ću negdje morati počastiti dečke. Nema baš nikakvih problema što se toga tiče. Ekipa smo, svatko počasti kad pobijedimo', kaže Hodža koji je ove sezone za Rijeku odigrao 33 utakmice u svim natjecanjima, zabio je šest golova (od toga pet u SuperSport HNL-u) uz još jednu asistenciju.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +24
Rijeka - Osijek, 26. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Previše vremena za slavlje i opuštanje nema jer Rijeka u idućem kolu gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa. A baš su 'farmaceuti' bili ti koji su iznenadili Rijeku i nanijeli joj težak 4:2 domaći poraz krajem prošle godine.

'Čeka nas nova utakmica u Koprivnici. Pobijedili su nas na Rujevici. Pripremit ćemo se i pokušati im vratiti', zaključio je junak Rujevice i strijelac hat-tricka u derbiju s Osijekom Veldin Hodža.

>> više statistike potražite OVDJE.