iznenađujuć transfer

Vedran Ćorluka dobiva neočekivano pojačanje iz hrvatske nogometne reprezentacije; sjajni 'vatreni' veznjak stiže u Moskvu

15.05.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Milan Badelj je velika želja srpskog stručnjaka Marka Nikolića koji bi uskoro trebao preuzeti klupu Lokomotiva iz Moskve čiji je kapetan Vedran Ćorluka

Vedran Ćorluka je u moskovskom Lokomotivu već dugih osam godina od kada je, na ljeto 2012. godine, stigao iz Tottenhama za sedam milijuna eura. Čarli je u međuvremenu postao i kapetan ruskog velikana i tamo uživa veliki ugled, a uskoro bi mu se u svlačionici mogao priključiti i donedavni reprezentativni kolega.

Prema pisanju ruskih i srpskih medija, bivši trener beogradskog Partizana i mađarskog Videotona Marko Nikolić, trebao bi postati novi trener Lokomotiva iz Moskve. 40-godišnji srpski trener navodno je još na zimu sve dogovorio s moskovskim klubom i sada će se samo i službeno napraviti smjena trenera.

Nikolić će naslijediti Yurija Semina, a njegov dolazak mogao bi značiti i aktivaciju balkanske veze i dolazak još jednog hrvatskog reprezentativca u klub. Jedna od najvećih Nikolićevih želja je 31-godišnji veznjak Fiorentine i donedavni Ćorlukin suigrač u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Milan Badelj.

Nekadašnji kapetan Dinama je na posudbi u hit momčadi Serie A Laziju, a kada se vrati u Fiorentinu vjerojatno mijenja klub. Tu uskače Lokomotiv koji bi ga vrlo rado vidio u svojim redovima. Badelju, koji je ove sezone zabio jedan gol u 21 utakmici, bi ovo moglo odgovarati jer bi mu Rusi ponudili veću plaću, a tamo ga čeka i Čarli koji bi mu pomogao oko prilagodbe.