ON JE SVOJE REKAO

Vapaj španjolskog izbornika: Duša me boli, osjećam sram zbog toga što se dogodilo

27.03.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Španjolski izbornik Luis de la Fuente komentirao je zvižduke koje je Alvaro Morata dobio od dio gledatelja na Santiago Bernabeu u remiju protiv Brazila (3-3)

Napadač Atletico Madrida nije imao svoj dan, dobio je zvižduke za vrijeme utakmice, ali i kada je izlazio iz igre u 81. minuti.

'Duša me boli kada u svojoj zemlji kapetan reprezentacije bude izviždan. Osjećam bol. Navijači na Bernabeuu bili su nevjerojatni, ali kao Španjolac osjećam sram kada se španjolski reprezentativac izvižda', rekao je De la Fuente i dodao:

'Ipak, većina navijača podržala je Španjolsku. Svi se moramo educirati o podršci reprezentaciji. Ovdje moramo ostaviti po strani boje klubova, a to je posao medija. Vidjet ćemo možemo li svi zajedno riješiti ovo.'

Podsjećamo, Španjolska je u prednost stigla iz sumnjivog kaznenog udarca kojega je realizirao Rodri (12-11m), a na 2-0 je nakon fenomenalne solo-akcije povisio bivši igrač zagrebačkog Dinama Olmo (36). Brazil je izjednačio na 2-2 preko Rodryga (40), koji je iskoristio veliku pogrešku vratara Simona, te 17-godišnjeg Endricka (50), da bi u samoj završnici bila dosuđena još dva 11-erca. Prvo je Rodri (87-11m) realizirao i drugi kazneni udarac za domaćine za 3-2, a onda je Paqueta (90+6-11m) poravnao na konačnih 3-3