REAKCIJE TRENERA

Valdas Dambrauskas: Trebala nam je pobjeda na ovakav način, a taj igrač će umrijeti za Hajduk; Dean Računica: Ponosan sam na momčad!

09.04.2022 u 22:10

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u susretu su 30. kola Hrvatski Telekom Prve lige na Poljudu svladali Šibenik sa 2:1, a komentar su dali treneri Valdas Dambrauskas i Dean Računica

Strijelci za domaćina bili su Filip Krovinović (32) i Josip Elez (87), dok je pogodak za goste postigao Mario Ćurić (54).

'Najvažnija je pobjeda. Najavio sam ovakvu utakmicu. Prije susreta je počela i kiša, nije bilo lako igrati. Trebalo nam je vremena dok smo se prilagodili na nove uvjete. Imali smo vjere. Stvorili smo mnogo šansi. Možda nam je trebala pobjeda na ovakav način. Što je pobjeda teža, bolji je osjećaj', rekao je trener Hajduka Dambrauskas koji se opet osvrnuo na Marka Livaju.

'Ne moramo pričati o tome, da je najbolji igrač. On je igrač koji radi razliku, koji će dati sve, koji će umrijeti za Hajduk. Asistirao je za prvi gol, pritiskao protivničku obranu. Imam svoje mišljenje o njemu, neću ga mijenjati,'

Ozljeda Nikole Kalinića?

'Nadam se da ozljeda nije teška, još ne znamo.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport

Šibenik je upisao peti poraz u nizu, a navijači Hajduka su trenera gostiju Deana Računicu ispratili pljeskom…

'Mogu samo biti ponosan na svoju momčad. Da ovako stalno igramo ne bi bilo nikakvih problema. Zadali smo Hajduku dosta muke. Imali smo dosta svojih šansi, imao je i Hajduk. Kada se na kraju sve zbroji, zaslužena pobjeda Hajduka', rekao je Računica te objasnio dobru igru Šibenika.

Hajduk - Šibenik 1:1 (Mario Ćurić, 54) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

'Ovdje se ne može igrati loše, na ovom stadionu, uz ovakvu publiku.'

Želi li jednom postati trener Hajduka?

'Tko to ne bi želio, ali daleko je to, Hajduk ima trenera. Nadam se da će ih ovaj gol konačno dovesti do titule.'

Hajduk - Šibenik 2:1 (Josip Elez, 87) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
  • +25
Hajduk - Šibenik, 30. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic