mišković presretan

Uz vatreni doček Riječanima na Rujevici: Skupo ćemo prodati kožu, a nama je prilika da vidimo gdje smo s klubovima iz Lige prvaka

02.10.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke nadmašili su sami sebe i u Danskoj pobijedili Kopenhagen 1:0 te izborili nastup u skupinama Europske lige

I dok su pripadnici Armade, navijačke skupine Rijeke, bakljadom na Rujevici dočekali svoje ljubimce, predsjednik kluba Damir Mišković komentirao je ždrijeb, a koji je 'bijelima' donio oglede s Napolijem, AZ Alkmaarom i Real Sociedadom.

'Vau, pa dobro to je grupa Lige prvaka praktički, tako da će biti zanimljivo. Mi ćemo dati sve od sebe i vidjet ćemo… Skupo ćemo prodati kožu, ali zanimljiva grupa, tri velike momčadi, neka je tako. To će biti lijepo za navijače, a i za nas da vidimo gdje smo s klubovima iz Lige prvaka', rekao je prvi čovjek kluba Damir Mišković, a onda i dodao kako svojem treneru ne namjerava olakšati posao, odnosno kako Rijeka neće nikoga kupovati.

Očito ni ne treba, jer s ovim kadrom, a posebno kada se vrate i ozlijeđeni igrači, Rijeka će sigurno skupo 'proda(va)ti kožu' i ovim velikanima.

  • +5
Copenhagen - NK Rijeka, Europska liga, 1.10.2020. Izvor: EPA / Autor: LISELOTTE SABROE

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Armada je bakljadom dočekala igrače Rijeke Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL