NOVI VIDEO

Uvjerite se sami kako je briljantan Dario Šarić

21.08.2012 u 08:08

Bionic
Reading

Hrvatski juniori osvojili su europsko zlato. Prvo ime nacionalne selekcije bio je Dario Šarić, a nakon njegove predstave na kontinentalnom prvenstvu pojavio se novi video koji veliča njegov talent

U finalnoj utakmici naši reprezentativci sredili su domaćina Litvu 88:76, a hrvatsku družinu u posljednjem susretu turnira predvodio je Dario Šarić sa 39 koševa i 11 skokova.

Najveći košarkaški talent u Lijepoj Našoj bio je impresivan tokom cijelog natjecanja te je zasluženo osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača Europe do 18 godina.

U osam utakmica koje je odigrao u Latviji i Litvi, imao je prosjek od 25,6 poena, 10,1 skok, 3,3 asistencije i 1,8 ukradenih lopti po susretu.

Šarić je uz MVP naslov uvršten u najbolju petorku turnira koju još čine i domaći igrač Marius Grigonis, Rus Mikhail Kulagin i dva Srbina Miloš Janković i Nikola Radičević.

Hrvatski reprezentativac kojem predviđaju veliku karijeru ima iz dana u dan sve više poklonika u svijetu košarke. Tako je nakon EP-a u Litvi i Latviji na popularnom video portalu osvanuo video uradak u trajanju od šest i pol minuta s najboljim Šarićevim potezima.

Ako niste imali priliku uživo vidjeti košarkaški talent rođenog Šibenčanina tada pogledajte ovaj videouradak i, vjerujte, nećete požaliti.

Najbolje od Darija Šarića