veliko razočaranje

Utučeni napadač Dinama nakon poraza zavapio: Ne znam dokle više ovako...

09.11.2023 u 21:13

Bionic
Reading

Dinamo je upisao novi poraz u Konferencijskoj ligi, 'modri' su izgubili 1:0 u gostima kod Viktorije Plzen i sada su posljednji u skupini

U sučevom dodatku Dinamu je poništen izjednačujući gol kojeg je zabio Sandro Kulenović, a nakon dugotrajnog pregleda snimke u VAR sobi, ustanovljeno je da je dodavač Stefan Ristovski bio u zaleđu.

'Dobro smo ušli u utakmicu, možda su oni u prvom poluvremenu dominirali, ali do penala nisu imali neku veću šansu. Nismo ni mi stvorili puno izglednih šansi, ali vidjelo se da smo htjeli gol', kazao je Sandro Kulenović nakon poraza te nastavio:

  • +32
Viktoria Plzen - Dinamo, Konferencijska liga, 9.11.2023. Izvor: Profimedia / Autor: Chaloupka Miroslav / ČTK / Profimedia

'Svirao nam se penal, a nije se gledala situacija na Baturini kasnije na VAR-u, odmah smo to gledali u svlačionici na snimci. Ne znam dokle više ovako, neke se stvari moraju promijeniti oko suđenja, ne treba o tome šutjeti. Upali smo u neku kolotečinu iz koje se možemo izvući samo mi sami', zaključio je napadač Dinama.

Poraz je komentirao i Petar Sučić.

'Prvo čestitam svojim dečkima što se nismo predavali i na dobroj predstavi. Zaslužili smo više. Prvo, imamo penal koji smo bili spremni izvesti, poništen je, bio je faul na Baturini koji se nije ni gledao. Stiskali smo, na kraju zabijemo, što da kažem, odemo na centar da što prije izvedemo, čekamo tri minute, na kraju ponište gol. Mi smo gledali u svlačionici i po nama je to čista linija. Mi smo nogometaši Dinama, idemo po pobjedu, ako ništa drugo barem izjednačeno. Sada nam je i to uskraćeno', rekao je Sučić i dodao:

'Imamo i dalje šanse, ovisimo samo o sebi, ali prvo moramo imati fokus na nedjelji na utakmici s Rijekom.'

Standings provided by Sofascore