RUKOMETAŠI ODLUČNI

'Utakmicu protiv Francuza igrat ćemo bez respekta!'

22.01.2016 u 00:13

Bionic
Reading

Nakon impresivne pobjede protiv Makedonije Marino Marić i Domagoj Duvnjak uvjereni su da niti protiv Francuske njihova reprezentacija nije bez izgleda...

Hrvatska je fantastično odradila posao u četvrtak i s 34:24 svladala Makedonce te tako najavila žestoku borbu u sljedeće dvije utakmice koje će odlučiti putnike u polufinale.

Očekivano, igrači su bili vrlo zadovoljni nakon susreta i s optimizmom gledaju na budućnost.

'Očekivali smo malo sporiju i tešku utakmicu. Međutim, ubrzali smo tempo, napravili razliku na početku, stisnuli u obrani, igrali kompaktno i čvrsto, a u takvim slučajevima rezultat ne izostaje,' izjavio je za RTL jedan od junaka utakmice Marino Marić koji je najavio i susret s Francuzima:

'Pratili smo ih, igraju standardno kvalitetno, to je spoj vrhunskih igrača, bit će teško. Ipak, imamo i mi svoje adute, u utakmicu ćemo ući bez respekta i bez razmišljanja o lošoj tradiciji, igrat ćemo muški pa što bude.'

Rukometni klasik jedva čeka i Domagoj Duvnjak.

'Veselimo se toj utakmici. Gledat ćemo ih i dobro se pripremiti. Idemo na glavu pa što nam dragi Bog da. Najbitnije je da igramo jedan za drugoga i onda će doći i rezultat,' zaključio je najugledniji hrvatski rukometaš.