tvrde španjolci

Uprava Reala okreće leđa Modriću: Sve je spremno za Lukin odlazak iz kluba?

22.11.2018 u 08:42

Bionic
Reading

Španjolski mediji raspisali su se ovog četvrtka o sumnji uprave Reala u budućnost momčadi s Lukom Modrićem u veznoj liniji, što bi moglo otvoriti vrata odlasku hrvatskog reprezentativca iz Madrida...

Podsjetimo, nakon osvojenog srebra u Rusiji milanski Inter silno je htio dovesti Modrića u svoje redove i nudio mu je plaću od 10 milijuna eura, no Real nije htio prodati najboljeg igrača svijeta.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nekoliko mjeseci kasnije španjolski dnevnici El Mundo Deportivo i Sport tvrde kako je uprava promijenila mišljenje na temelju igara u novoj sezoni pa predsjednik Florentino Perez i njegovi suradnici nisu sigurni žele li produžiti ugovor s hrvatskim veznjakom koji istječe 2020. godine.

Za upravu Reala problem su Modrićeve godine, napunit će ih 34 sljedećeg rujna i pitaju se može li nastaviti igrati na vrhunskom nivou. S obzirom da je u Madrid prošle sezone doveden Dani Ceballos kao Lukin potencijalni nasljednik, uprava je bliska odluci dati više prostora 22-godišnjem talentu.

Sve bi to moglo otvoriti put prema Modrićevom odlasku iz Reala već sljedećeg ljeta, iako ima važeći ugovor još godinu i pol. Zainteresirani će svakako biti u Interu, ali zasigurno i mnogi drugi veliki klubovi, jer bez obzira što mislila madridska uprava, Luka je igrač koji pravi razliku na terenu i tako će biti još neko vrijeme.

Dnevnik El Mundo Deportivo naglašava da bi jedini problem mogli biti navijači čiji je Luka miljenik pa im neće biti drago ako ga Real proda. No, publika na Santiago Bernabeuu poznata je po brzom mijenjanju mišljenja i možda je bolje da Luka ode prije nego mu počnu zviždati poput Ikeru Casillasu, čim pokaže prve slabosti...