ŠEFOVI ZABRINUTI

Uoči Dinama igračima Bayerna oštro naređenje!

08.12.2015 u 09:05

Bionic
Reading

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge odaslao je upozorenje nogometašima nakon poraza u Gladbachu: nikakvo opuštanje si ne smiju dopustiti, traži se trostruka kruna...

Nakon impresivnih 13 pobjeda i jednog remija na otvaranju Bundeslige, Bayern je završio deklasiran kod Borussije Mönchengladbach u subotu te tako izgubio priliku ostvariti sezonu bez poraza u domaćem prvenstvu.

Bayern ima samo pet bodova prednosti pred Borussijom Dortmund i u Münchenu su svjesni da opuštanje može upropastiti sezonu koja se čini kao velika prilika za berbu trofeja.

'Osjećam da imamo šansu ove godine sve osvojiti. Imamo priliku, ali samo ako sve podredimo Bayernu!', poručio je igračima predsjednik Karl-Heinz Rummenigge i zatražio da 'udruže zajedničke snage' s ciljem trostruke krune.

Rummenigge smatra da će Guardiola izvući pouke iz loše utakmice u subotu, a radi li se o padu forme, pokazat će utakmica s Dinamom u srijedu. Bayern neće poslati svoje najjače snage na teren, no to nije važno, već pristup koji će pokazati momčad na Maksimiru.

Podsjetimo, unatoč trofejima i uspjesima, tijekom svoje godine i pol u Bayernu Guardiola bi svaki put bio pod pritiskom čim bi njegova momčad počela gubiti. Razlog? Njegov prethodnik Heynckes osvojio je 2013. godine trostruku krunu i od Španjolca se ne očekuje ništa manje...