čeka se potvrda

Gotovo je: Lukaku ima novi klub, ali se pitamo ima li to ikakve veze i s našim Perišićem?

07.08.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Belgijski reprezentativac i još uvijek napadač Manchester Uniteda, 26-godišnji Romelu Lukaku, prkosi čelnicima 'vragova' i pokušava ih natjerati da ga prodaju u sljedećim danima

Romelu Lukaku već nekoliko dana ne trenira s ekipom Uniteda te se za novu sezonu priprema s igračima Anderlechta. Naravno, nakon svega, od kluba čiji je službeno igrač, može očekivati samo kaznu.

Međutim, ono što mu je prvotni plan jest natjerati čelnike 'vragova' da ga prodaju još tijekom ovog prijelaznog roka. I čini se da je u tome uspio.

Čelnici milanskih 'crno-plavih' boravili su u Londonu na pregovorima s kolegama iz Uniteda. Nerazzurri su postigli usmeni dogovor sa Manchester Unitedom i belgijski napadač bi se konačno trebao uputiti prema Italiji.

Visina transfera bi trebala iznositi oko 70 milijuna funti, koliko je bila posljednja ponuda talijanskog kluba, a United ju je na kraju odlučio prihvatiti.

Lukaku bi trebao potpisati petogodišnji ugovor a prema njemu bi zarađivao 300.000 funti tjedno. Belgijski napadač je 2017. godine stigao na Old Trafford iz Evertona te je odigrao 96 utakmica i postigao 42 gola.

Lukaku bi navodno tijekom četvrtka trebao obaviti liječničke preglede i potpisati za Inter.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, kako službenih informacija nema, možemo nagađati da bi u cijelu tu priču mogao biti uvršetn i naš Ivan Perišić, kojeg se već nekoliko prelaznih rokova vezalo uz klub s Old Trafforda.

Drugi izbor kao Lukakuova zamjena mogao bi biti dojučerašnji napadač Tottenhama, Fernando Llorente, koji je trenutno slobodan igrač.

  • +4
Prijateljska utakmica, Manchester United - Inter Milano, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ako je neki od ovih transfera pred realizacijom, sve se mora okončati do sutra, to jest četvrtka 8. kolovoza, kada u Engleskoj završava prijelazni rok.