NIŠTA OD ANDREJA?

Umjesto Kramarića, u Torinu oduševljeno dočekali – njega!

13.01.2016 u 16:40

Bionic
Reading

Oduševljenih dvjestotinjak navijača Torina dočekalo je Ciru Immobilea na aerodromu, a povratak uglednog napadača u klub mogao bi značiti da za Andreja Kramarića tamo neće biti mjesta ove zime...

Podsjetimo, pisalo se mnogo o interesu Torina za Andreja Kramarića ove zime, no čini se da je klub odlučio ojačati svoj napad prokušanim snagama. Naime, uspjela je uprava vratiti Ciru Immobilea, reprezentativnog napadača koji se nakon odlaska iz Italije nije proslavio niti u redovima Borussije Dortmund niti u Sevilli.

Navijači Torina nisu skeptični prema njegovoj formi, već su ga oduševljeno dočekali na aerodromu. Njih dvjestotinjak mu je skandiralo i klicalo, što će biti dodatan motiv za 25-godišnjaka da oživi svoju karijeru.


Što se Kramarića tiče, dovođenje Immobilea moglo bi mu zatvoriti vrata Torina ove zime, s obzirom da su u klubu još i Fabio Quagliarella te Maxi Lopez, no spominjali su se i drugi talijanski prvoligaši, poput Sampdorije i Bologne koji bi htjeli koristiti napadačke usluge Andreja.

Ranieri je definitivno otpisao Kramarića u Leicester Cityju i javno mu poručio da potraži novi klub, no pojavili su se neočekivani problemi.

'Ovo je situacija koja Andreju nikako ne odgovara. Naime, klub traži preveliku odštetu za tih pet mjeseci koje bi Andrej možda proveo na posudbi. A ako bi ga pak i prodavali, traže iznos koji su platili. Pitanje je tko bi toliko platio za igrača koji ne igra? Imamo nekoliko zainteresiranih klubova, ali moramo sjesti s čelnicima Leicestera,' izjavio je za tportal nedavno Kramarićev menadžer Boško Balaban.