TRANSFER NA POMOLU

Umjesto drugoligaš, Čop postaje zvijezda Primere?

01.07.2015 u 15:48

Bionic
Reading

Napadač Dinama Duje Čop, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u talijanskom Cagliariju, mogao bi za 500.000 eura biti posuđen španjolskoj Malagi objavio je u srijedu madridska Marca.

Pozivajući se na svoje izvore list navodi da pregovori oko dovođenja Čopa, koji je u 17 utakmica za Cagliari zabio četiri gola, dobro napreduju te da bi posao mogao biti zaključen za nekoliko dana.

Malaga je klub s juga Španjolske koji je prošle sezone bio deveti u španjojskom prvenstvu i Dinamu bi trebao platiti 500.000 eura za posudbu uz mogućnost otkupa Čopovog ugovora za četiri milijuna eura.

Duje Čop ima ugovor s Dinamom do ljeta 2018. godine, a u siječnju je otišao na posudbu u Cagliari gdje je trebao ostati do ljeta 2016. No s obzirom da je klub ispao u drugu talijansku ligu otvorila se mogućnost odlaska u Španjolsku.

Po podacima njemačke internetske stranice za transfere nogometaša Transfermarkta tržišna vrijednost napadača koji ranije igrao za Hajduk, portugalski Nacional i Split kreće se oko 3,52 milijuna eura, a po pisanju Marce Malaga bi uz Čopa mogla dovesti i još dvojicu igrača.

Klub još nije objavio nikakve podatke oko ovih transfera.